Monday, October 15, 2012

♥ seminggu sebelum bertunang ♥


- Assalamualaikum -

Lagi seminggu setengah. Gelisah, resah, pasrah..semua ada. Sekarang ni baru mula nak terkejar-kejar pikir pasal gubahan hantaran. Niat dihati nak buat gubahan bunga tisu je...tapi, macam tak kretip pulak! Tak cantik. =( Dah la beli ribbons & kain satin tak menyerlah. 


Gambar instagram yang sengaja di blur kan. (-.-')

See, really have no idea. Sangat tak terserlah. =( Ika dah janji nak tolong buat esok. Kalo tak jadi jugakkk~ sob..sob..sobss... 

Lagi satu yang tak settle-settle ni nak DIY veil. Cari kain berhari-hari. Dah jumpa kain, blank pulak. Tak tau nak start dari mana. Huwaaa....last-last dok meroyan nanges sorang-sorang dalam bilik. (aku memang kuat nanges pun ye..)

Harap-harap Allah permudahkan segala urusan ini. Dah la mood ke laut akhir-akhir ni. Well, pms lagi. Time ni la jugak jerawat naik mencanak-canak. Aritu pun balik kampung tak bawak facial cleanser. Muka dah serabai giler. Lepas tu, balik Penang pulak tertinggal moisturizer kat kampung pulak! =( =( Yadey, lab tempat saya keje banyak sejuk gigil-gigil tau. Habih muka menggelupas. =(

Engagement day? Redha jela~ 








No comments: