Sunday, September 2, 2012

♥ cuti makan-makan ♥


- Assalamualaikum -

Sempena cuti yang dua tiga kerat ni, ramai yang amek kesempatan buat kenduri kawen dan open house. Yeay! Makanan free. =')

Tiga budak power puff girls ni mula la menjelajah negeri Kedah, melakukan operasi mencari makanan free. #eh. Mula-mula pegi wedding Zatul. Tahniah babe.. =') Very da gempak punya majlis. Start dari pelamin, meja makan beradab, sampai ke bilik pengantin, semua santekkk. 

The princess =')

Bride with brides to be. =') 

Power puff girl!! 

Lepas makan-makan, merapu-merapu dengan banyaknya kat rumah kenduri, weols gerak tengok baby Nurul Sharinie pulak kat Taman PKNK. Subhanallah, very da cutesssssss! Macam ummi dan abah la kan? =') 

Ummi and aunties.. =') What? Auntie? Hehe..percayalah!

Aunties tetap gojes pegang baby kan?

Hye uols..my name is Norwafa. =') I'm aidilfitri baby.

Lepas habihkan kuih muih Nurul, weols pun gerak ke Pendang pulak. Ke rumah Faidhi Yamin, aka Pedy - classmate MLT UiTM Petaling Jaya dulu. Dulu, first year duduk Penang, penah singgah rumah Pedy sekaliTime tu, Nurul & Ijat dok chenta-chentan lagi. Temankan Si Nurul pegi ziarah Ijat operation kat KMC. Sekarang dah dapat baby pun. Macam biasa, mak Pedy dan nenek dia sangat peramah. Nenek dia buat laksa & rendang. Adoi, kenyang sudah.. Suka hati, terus lupa nak amek gambar! (-.-')

Okies,
Babai! Selamat Hari Raya!

(^_^')

Nota kaki :

1) Harini banyak open house & kenduri kendara, tapi aku makan kedai makan la jugak! 
2) Harini jugak kenduri kawen kakak Rani. Selamat pengantin baru. =')







No comments: