Tuesday, May 29, 2012

♥ saya hepi, saya ok =') ♥


- Assalamualaikum -

Hehe. Kesian blog ni. Mood untuk berblogging tahun ini sangat ke laut. Bukan takde mende nak update, banyak. Tapi, macam blurr plak bila buka blog. Sorry laling. I try to commit as much as I can. Tapikan, last-last sebulan satu entry jugak. Hehe tu pun kalo rajin. Tolong la penyakit malas, jangan jangkit tau! Dangerous. =')

Sebenarnya, last 2 weeks (or more? - not really sure) ada satu pemilik spa ni call aku. Dia tegur aku pasal entry ni spa-spa di bertam. Katanya, aku tak patut tulis camtu tanpa perjelaskan package apa yang aku ambik. Its ok, aku terima dengan hati yang terbuka. Tapi, aku tak delete entry tu. Edit je dengan meletakkan pakage yang aku ambik. Nak tau harga, contact sendiri spa tu ye. Aku hanya menulis apa yang aku rasa je. Takde kepentingan dalam mana-mana urusan perniagaan. (^_^) Kalo sesiapa nak komen apa-apa berkenaan entry aku, silakan letak di ruangan komen. Aku publish punya. Aku bukan nak pujian-pujian je. Keji-kejian pun aku terima dengan rela hati. Well, hidup kita ni tak mati dek puji or keji orang pun kan? Lain la kalo Allah yang mengeji. Nauzubillah!

Last 2 weeks jugak, si laling pegi hiking. Ye, jangan tanya kenapa aku tak ikut. Sedih tau. Tapi, sabar dan redhalah. Disebabkan mak aku macam berat hati nak lepaskan anak dara dia ni pergi panjat-memanjat, so aku ambik keputusan untuk duduk rumah lipat kain, masak, basuh kain, cuci pinggan, dan kerja-kerja yang sewaktu dengannya.. Mama, sorry! Hikhik jangan marah. =P Saya tahu, saya anak dara, perempuan. So, tak manis gitu terlompat-lompat meredah hutan. Dah kawen nanti boleh la kan? Hehe.

Gunung Bujang Melaka, Kampar. 
12-13 Mei 2012

p/s : untung ler orang tu dapat hiking. #jelesgiler.

Tapi alhamdulillah, hati ini dah tersangat yakin untuk mendirikan masjid (jeng jeng jeng) lepas jemput laling dari hiking (jemput ke menyusahkan?? hehe). Sebenarnya, aku ada buat salah sket time tu. Again, maaf mama! (harap-harap mama tak pernah bukak blog kakak ni). Tapi, aku amek keputusan untuk ke KL tu pun bersebab. Sebab pertama, nak jumpa kawan-kawan lama kat UiTM Puncak Alam. Rindu sangat. Million thanks to Eiyla, Erni, dan lain-lain. Sebab kedua, aku nak settlekan something dengan si Rani. At last, we met & its already settle down. Sebenarnya, lepas berbincang dengan si Rani ni la, aku tersangat yakin sepenuh hati untuk berkahwin dengan laling. =') Rani, thanks a lot. U give me that strength. All praise to Allah. Saya hepi dan hati pun rasa tenang. Lalalala~  =) =) 



Lepas ni, boleh la balik kampung dan cakap kat mama abah, cek nak tawennn... weehaaaa~
(^_^)

Adios~



3 comments:

Ikr@m said...

template baru.hehe.lama x update :-)

missdicup said...

wow wow wow
makan free :)

missdicup said...

wow wow wow

makan free la we olls nanti :)