Wednesday, January 4, 2012

♥ selamat tahun baru + shoutbox baru ♥

- Assalamualaikum -

Agak-agak terlambat lagi tak untuk aku ucapkan selamat tahun baru 2012? :D 2011 meninggalkan kita dengan sejuta kenangan..pahit..manis..well..lumrah kehidupan. Segala kenangan dan pengalaman inilah yang akan mematangkan kita pada masa depan, menghadapi dunia baru yang lebih banyak pancaroba semestinya. Semoga kita dijauhkan dari fitnah akhir zaman. Amin~

Sempena tahun baru ini, blog pun terpaksa bertukar ke shoutbox baru. :) Seperti semua orang tau, shoutmix dah menamatkan tempoh perkhidmatan percumanya setelah 7 tahun berbakti kepada bloggers. Jadi, aku pun ambil keputusan untuk tukar shoutbox baru = SHOUTCAMP. (^_^) Leceh sikit la, tapi much better dari cbox tu kot.

SHOUTCAMP kat sebelah ======> Bye-bye shoutmix. :)

Oklah, selamat memulakan hari dengan ceria. (^_^)

No comments: