Tuesday, November 15, 2011

♥ Photography Workshop with Topcat Studio + Eddieputera ♥

- Assalamualaikum -

Baru jek entry lepas aku stress pasal keje,  tapi entry arini aku suke gilerr pasal keje. (^_^) Ahakss, tapi bukan keje hakiki tu je.. keje sampingan. :)

Weekend lepas, IPPT hantar pegi DSLR Photography Workshop by Eddieputera + Topcat Studio (Nurul-Suhaimi) kat Paradise Sandy Beach Resort, Penang. Huwaaa..syok giler rasa tanak balik lab dah. :p Sifu-sifu ni tersangatlah terer dan tak jemu-jemu mengajar weols yang bengap slow sket ni. Al-maklumla baru first time pegang DSLR. :p Sebelum ni, asyik masuk dalam gambar aje. Tu pun, DSLR macro lens, pinjam lab punya. Ngee~

Tapi, yang bestnya, walaupun weols ni tak penah sentuh camera before, tapi berjaya dapat grand prize untuk gambar terbaik. Cayalah.. :) :) Berjaya kalahkan budak-budak IT. Dan sifu bagi hadiah duit. Hehe dah selamat dikorbankan dah pun duit tu kat Le' Boss Sungai Petani.
Million thanks goes to my cikgu Eddieputera + Nurul-Suhaimi. It really-really fun and enjoy shooting with uols. BPIO, tahun depan jangan serik jemput kami lagi ye~

Yeay~ (^_^)

Gambar bertuah yang dimenangi.. Alhamdulillah~ :) :)






See~ gambar2 lain pun santek + kreatif jugak. tapi, dah rezeki weols menang. :)

We are the champion.. ngee~

P/S : berusaha menyiapkan tempahan felt keychain kak siti. grrrr~



No comments: