Thursday, November 3, 2011

♥ felt craft again ♥

- assalamualaikum -

Akhir-akhir ni aku memang bizi buat felt-craft ni.
Mula-mula saje suka-suka aje buat, sambil isi masa lapang.
Tetiba ada pulak yang menempah..hehe buat aje la walaupun tak pandai sangat. :)


 keychain star - tak pasang ring lagi tu..


 order anak kak siti - 56 keping -
untuk budak kelas dia - 17th gen of MATRI.
status : on progress jugak ni.. nak before kak siti balik haji.



♥ LOVE untuk gantung dalam kete.
actual size : besar sket dari tapak tangan.
order kak ayu UNISZA.


keychain cupcake - first time try2 buat 3D ni..hehe buruk kan?
order kak ayu jugak.



keychain love. kak ayu nak kaler turquoise + pink.
hehe tak tau ler ok ke tak.




cik dadu keychain, kalo tali panjang, bole jugak buat gantung kat kete.
order kak ayu jugak.

Hehe aku dengan Adawiyah sangat gigih siapkan tempahan ni.
Hope segalanya berjalan lancar. Amin, amin, amin~

Adios
(^_^)

Selamat Hari Raya Aidiladha.
Semoga mendapat ibadah korban yang diberkati.

1 comment:

MUJTAHIDAH SOLEHAH said...

assalamualaikum ^_^
comel lah.. saya paling suka yg cupcake tu! ^^
salam ziarah~