Thursday, September 29, 2011

♥ ADLC to Cameron Highlands ♥

- assalamualaikum -

last weekend pegi jimba-jimba dengan warga ADLC ke Cameron Highlands.
Best giler makan2 BBQ malam tu, siap ada game musical chair & mewarna untuk kanak-kanak ribena.
Jangan tanya aku menang ke tak. 
Bontot aje besar, tp nak rebut kerusi lembab hokey.. =p
Lucky draw pun ada, tapi sayang, diriku memang tak bertuah pong..

Besday Cik Ada pun minggu ni jugak.
Hepi besday Adawiyah sayang..
May Allah bless u dunia akhirat..
♥ ♥ muah, muah, muahh.. ♥ ♥

before gerak menghabihkan pitih..

aku bukan nak tunjuk gambo juan hokey, aku nak tunjuk ni ler homestay kitorang. :) 
santek, besar, pueh hati giler~

view homestay waktu malam. amek 4 unit, dalam RM1000 aje --> Puncak Arabella.

Lawatan sambil 'belajar' ke MARDI. Tq habang Pegawai Agama. =p

Harus la bergambo dengan strawberi ye dak ?

Phew~ bakal-bakal pemimpin wooo.. =)

Congratz to weols sebab berjaya menjalankan misi negara ni dengan jayanya.
Sume berjalan lancar, cuma makanan aje terlebih sket.. :p
Next time, kite jejalan lagi hokey ?
Adios~

1 comment:

admin said...

jom follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com