Wednesday, June 1, 2011

♥ pengubat rindu, pipi yang sakit ♥

- assalamualaikum -

Dah 3 ari pipi ni saket sangat.
Nak kata ulcer, bukan.
Tapi, macam ulcer gak la.
Sume ni gara-gara tergigit pipi time tengah makan la ni.
Tengah sedap makan buah sambil landing atas katil,
boleh plak tertido.. <-- nmpak sangat ngantok giler kan?
Tak sedar tergigit pipi..dua-dua belah pipi kiri & kanan plak tu.
Waaaaaaaaaaaaa.....

Ok, lupakan pipi yang sakit tuh. Jom layan citer plak.
Tadi, pegi tengok PIRATES OF THE CARIBBEAN : ON STRANGER TIDES sambil makan piza.
Asal tengok wayang jek, mesti makan piza. 
Tapi, takpela..rezeki khen? Mana bole tolak.
Thanks bucuk yang belanja saya tu!
Oh dem, siyes aku jatuh chenta terus dengan Jack Sparrow.

Jom malam ni mimpikan dia..









Hamek kau, tengok la gambar dia sampai muntah.
(-.-')
Ailebiu jackie yang sengal, see ya tonite~
Muahahaha.. 

 


Nota kaki :  

1) Al-fatihah buat somebody yang meninggal dunia arini. Semoga ALLAH tempatkannya di kalangan orang yang beriman dan beramal soleh. Amin.

2) Hoyeah, sangat gembira berbunga-bunga chenta hati ni bila dapat shawl free, mahal tau! Makaceh kamu. Muah-muah.




17 comments:

muhamad hanif said...

nak shawl free jugak ?


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAH

najwa's said...

@muhamad hanif

hehe gedik ahh.. ;p hamek la kalo nak.

nelly said...

al-Fatihah buat yang meninggal
=(

najwa's said...

@nelly

yup, semua manusia akan merasai mati. :'(

nazirulhazwan~ said...

saye jatuh hati dengan syrene si ikan duyuung, comeyl!!

Republic Aku said...

jatuh cinta dgn ikan duyung...kiki

azi nur said...

goshh...tak tengok lagi..

al-fatihah!

chemay said...

minum air masak banyak2 untuk cepat sembuh luka dekat dalam pipi tu
:)

cik azeya said...

tanak mimpi dia, dia tak handsome. hahaha.

get well soon yunk! :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

al-Fatihah buat yang meninggal -_-

najwa's said...

@nazirulhazwan~

ikan duyung tuh macam lembik jah~ ;p

najwa's said...

@Republic Aku

tak suka, tak suka, baik pompuan lagi satu tuh, tak ingt dah nama dia. (-.-')

najwa's said...

@azi nur

g tengok cepat! ;p

najwa's said...

@chemay

thanks sayang, dah sembuh dah. :)

najwa's said...

@cik azeya

dia tak hensem, tapi dia sengal! ;p

thanks dear~

najwa's said...

@tia @ Ini Kisah Tia

al-fatihah too.

Bella Bell said...

ulser memang menyakitkan.. tapi kalau dua2 belah pipi terkena memang sakit gila.. hahhhaaaha!!~

al-fatihah...