Thursday, June 9, 2011

♥ nora elena heartless? ♥

- assalamualaikum -

Mood : Stress bile Nora Elena kat youtube dah kena block. (>_<) 
Dah la aku gedik-gedik baru nak tengok episode 8. 
Takpela, mende free kan, nak demand lebih-lebih kang ada yang makan pelempang.

-
-

Kadang-kadang aku terpikir, boleh ke hidup sorang-sorang? 
Kalo dulu ye, TAK BOLEH. Sekarang, alhamdulillah. 
Ada somebody yang cukup membuatkan hati ni tabah-setabahnya. 
Tahniah buat kamu sebab telah menjadikan aku seorang HEARTLESS. 
Jangan tanya best ke tak dapat gelaran tu. (-.-')

Sebenarnya kita tak perlu ada sape-sape untuk jadi kuat, 
kerana kekuatan itu ada dalam diri kita. 
Antara nak dengan tanak je. Jika kita yakin, pasti kita boleh. 
Potensi diri kita lebih besar daripada apa yang kita jangkakan. 
So, tak payah nak meroyan bagai jika ada something yang menyakitkan hati,

kerana...

~ dunia belum berakhir.. jika kau tinggalkan aku..
 masih banyak teman-temanku di sini, menemaniku ~

(^_~)




Nota kaki : Aku tak paham dengan perasaan ni. Kosong? Kaku? Beku? Pedulikan lah. Takde yang kesah dengan apa yang aku rasa pun.


8 comments:

muhamad hanif said...

ahahah..

kesian mak saya lepas ni..dia selalu tengok dekat utube..

cik azeya said...

saye kesah. hehe. :)

chaiyok2 girl. tunjukkan kite kuat okeh. baru dia tahu kite bukan mudah utk dipermainkan. yeah!

^^

gedek! said...

jangan baling uncle dengan batu, eh?

ain revival said...

tengok laa kat tonton..hehehe..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jom sama sama baling

Solihin Zubir said...

putus cinta.. ini membuktikan tiada cinta sejati melainkan cinta kerana Allah.... =)

sahromnasrudin said...

camne nak tgk kat utube tapi tak sekat2 erk huhuhhhh

cik madey said...

yeah! im with u..^_~