Wednesday, May 4, 2011

♥ nak stress ke tak ye? ♥

- assalamualaikum -


Alahai~ 
Lama plak tak jenguk blog sendiri ni, 
apatah lagi nak ziarah blog korang-korang.
Maap la ye.. 
Aku bizi mengalahkan PM.


Aritu balik kampung jap.
Cuti Hari Pekerja.
Dah macam cuti raya aku tengok.
Dengan jalan jammed, sedara-mara balik kampung, dan sesi jejak kasih dengan kawan-kawan skolah dulu.
LOL~ 
Rasa cam malu meow-meow bila jumpa balik kengkawan lama.
Maklum ler, dah 10 tahun tak jumpa.



Baby In plak demam campak.
Aduh, asyik nak berkepit dengan mama.
Geramnya!!!!
 

Orang acah-acah sket jek, habih dicakarnya muka aku.
Sakit meh~
Dah ler muka aku sekarang mengalami kekeringan tahap kronik.
Fragile je rasa muka ni.
Tak suka!
 
 

Oklah, tak larat dah ni.
Gudnite everybody~


Nota Kaki : Sok ada Chemical Safety Talk kat Eureka, USM. Takde perasaan bila terpaksa bangun AWAL untuk elak jammed. (-.-')


6 comments:

Bella Bell said...

gud nyte dear! :)

muhamad hanif said...

ahahaah..restla weh.
jaga diri..ceeewwaahh !
kahkahkah!

FariehanIbrahim [LBC] said...

kita pom demam campak gak. T_T

najwa's said...

bella : nyte :)

hanif : yup! nak rest!!!!

LBC : hehe dah besar2 pom cmpak lagi ke? :p

nazirulhazwan~ said...

chilex la, nak stress2 ape babe. tungu da kerje baru la stress.haahah time blaja ni mengada2 je stress;p

najwa's said...

naz : weh, aku da keje la. :p yeay! muka aku menten kiut cam blaja dlu2 ke?