Thursday, May 5, 2011

♥ follower ku melucah ? ♥

- assalamualaikum -

Mood : Geram! Geram! Geram!   

Semalam aku godek-godek tengok follower baru.
Tiba-tiba ternampak yang ni..



nampak tak?
tak nampak?

 
Ce korang tengok betul-betul.
Nampak tak yang aku bulatkan dalam pic tu?

YES !
" REAL ASIAN GIRL SEXY "

Yang penting bukan nama dia jadi bahan.
Lantak la kan dia nak letak nama apa pun.
Asal tak menjatuhkan maruah orang dah ler..

Tapi, masalahnya..
Profile pic dia tuh!
Ya ampun..
Melucah tak hengat.
Der..tak payah la letak pic memalukan gitu~


Dengan rasa ingin tahu yang membuak-buak, 
aku try godek blog dia tengok.
Ekk, terjawab sudah kenapa dia letak gambar lucah tersebut.
Terus pengsan jap! 


Nota kaki : Haaaa, korang-korang yang suci murni, jangan cuba-cuba gatai tangan nak klik ke link blog dia plak ye. Babab kang!  



18 comments:

storyfromme said...

ish,bahaya tu.

najwa's said...

@storyfromme : tu la pasal. :(

AkieZecky said...

hmmm.. macam2 la diorg tu.. sy kat shoutbox banyak tul link ntah apa2..

HonEyBuNNy said...

hah? siapa dia tu...ish2..

bangun2 jangan pengsan...hehe...

kinN~ said...

sangat2 bahaya tuh. huhu ;p

Selamat Hari Lahir Kinn =)

Rozuan Ismail said...

lor.nama mcm tuh?erm,cm ner ni..kan virus plak nanti

Sunah Mohammad said...

erkk...takleh remove eh...huhuhu

muhamad hanif said...

wakakakak..lepas ni nak tuka pic profile laa..bole tau..

kahkahkah !

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkkk...xmoh buka.. kurang pahala plak kang..haha

bunga.cinta said...

nauzubillah..remove je followers cmtu :p

najwa's said...

akie : hehe kalo tgk yg pelik2 tu, malas nak bw balik..

hunny bunny : hehe okies, dah bangun balik =)

kin : pengsan jek (-.-')

rozuan : bukan virus la. blog melucas. (-.-')

sunah : ntah, bole ke remove follower?

hanif : hep, tukar yg sopan2 tau~

CMA : hehe yup, jumaat ni, kurang lak pahala kang. :p

najwa's said...

bunga cinta : nak remove cmna? bole eh?

muhamad hanif said...

pergi kat dashboard, klik kat follower..pastu ada kua list follwer..klik kat follower yang tak suka tu..block user..

najwa's said...

hanif : tengs =)

Ini Kisah Tia said...

ouh ! ada kawan blogger Tia kena macam ni . dan , gambar yang sama !

mykhalis said...

bagi sini link blog nie.. khalis nak pergi marah dia..betul nie..jgnla tak caya..

MarY_z said...

hellooo...saya pon ada rasa keinginan yang memuak2 taw. hehe

najwa's said...

Tia : hehe remove jek. :)

khalis : hep, tak payah la.. :p

mary : hehe gatai ye. xD