Thursday, May 26, 2011

♥ diarrhea, kawen & bad dog's diary ♥

- assalamualaikum -

Arini diarrhea yang teramat sangat. 
Seksa oo. (-.-')
Gara-gara makan ayam kampung kaki panjang kat kedai superb semalam la ni.
Tapi, takpe. 
Yang penting enjoy dapat hang out dengan geng!




Kad kawen Mizah <-- kakak Mizi geng KBU,
dah selamat dapat kat lab tadi.
Alhamdulillah, kawan-kawan ramai dah tawen nih.
Aku bila lagi?
Tetttttttttt..
Abang sayang, SILA BERI PERHATIAN !
Statement ni untuk awak.


Sedang berusaha keras menghabiskan buku citer nih.
Best!
Kesah anjing nakal yang suka menghanjingkan anjing lain + owner dia.
Ngee~
I loike sangat.
Korang beli la buku ni ye..


THE BAD DOG'S DIARY
by Martin Howard.

Aku tak beli pom.
Pinjam jek kat library.
Hahaha.. bab nak beli buku-buku ni, aku memang kedekut sket!
Opssss.. (>_<)


Nota kaki : 

1) Esok nak pegi kenduri kawen Cik Puan Dayah kat negeri 9. Euww~ satu bas rombongan cik yam dari bertam..amek kau. :) 

2) Tak sabar nak tunggu minggu depan sebab ada something. Ngee~

3) Jutaan tengs untuk kak Sunah Sakura sebab modified sket header saya. Tadaa~ sape perasaan dah berubah sket? Hehe muah, muah, muah akak.

4) Sikit terpengaruh dengan mamat kurus ni untuk beli Catalyst dia. Supplement minyak kelapa dara. Ada sape-sape penah amek tak? Sila angkat kaki!


9 comments:

muhamad hanif said...

abang saya ? eiiiuuwww..mr A ke ?

kahkahkah !

eh, nak tutor untuk reply komen tu cuba usha kat

liyana.com

najwa's said...
This comment has been removed by the author.
alia azmi said...

diarrhea adik bradik dgn skit perut ke?

wow suka bca nvel bhsa inggris ke? i tak layan sbb i bengap inggris. hahaa..

Anisa Liyana said...

:) wah, mcm best je citer tntg anjing tuh, nak try la godek godekkat bookshop nnti :))

nelly said...

nak try lah ~
macam menarik ~

najwa's said...

@muhamad hanif

yeay! dah bole reply. ngee~ makaceh anip!

najwa's said...

@alia azmi

diarrhea tu cirit birit. :p

ala, novel nih simple english jek.

najwa's said...

@Anisa Liyana

yeah2, cari la dear~

najwa's said...

@nelly

yup, best! try la~ :)