Tuesday, May 17, 2011

♥ come back with smile ♥

- assalamualaikum -

Aduh, rindu sangat kat blog. Muah. Muah. Muah.
  

Arini nak manjakan diri puas-puas.
Ooo well, dah berminggu tak dapat bangun lewat-lewat.
Asyik bizi jek. Penat meh. (-.-')

Last weekend pegi Program PIMPIN II (anjuran USM Induk) kat Bukit Merah.
Mula-mula rasa cam liatttttttttttt gilos nak pegi.
Maklum la, takde geng. 
Selama ni, mana penah aku pegi kursus jauh-jauh sorang-sorang.
Sume asyik nak berkepit jek.

Tapi, alhamdulillah.
ALLAH betul-betul sangat memahami hamba-NYA.
Time aku ada krisis dengan somebody,
DIA antar aku jauh dari dunia aku, hidup sorang-sorang.
Cari kawan baru, and GET A LIFE!
 

Now i move on..horeay! Syukur ya Allah.
Banyak hikmahnya.
Aku pun dah okay dengan somebody tu.
Kalo tak, asyik nak emo memanjang.
Penat tau! auww~

rindu tau sama kamu~

Nota kaki : 

1) Hai. rindu plak dengan geng-geng PIMPIN nih. Best!

2) Arini tido, tido, bangun, makan, mandi, dan tido kembali. Oh God, aku namo gumukss. 

3) Hehe best tau, tiap kali aku emo dengan orang tu, berat aku mesti turun. Yes! Yes! Sekarang baru menjejak ke angka 4* kg. Hahaha, tetap gumukss jugak! Tapi, takpe. Ai tak kesah. Korang jangan tanya tau bape berat sebenar. Sensitip!



6 comments:

D_08 said...

wahhhh...haghi memanjekan dighi ye....seghonok nye kalo dapat macam yong ni.....

storyfromme said...

be strong ye.hidup mesti diteruskan.

zuneta said...

rindu dekat blog je ke?? hehe...
berapa banyak mimpi hari ni sis alami?? tido , tido, bangun, makan, mandi n tido..mesti berepisod mimpinya ni kan????

mykhalis said...

dugaan untuk mematangkan kita..betul tak?

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

hee..suke gamba that kitten..cute :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bab berat memang sensitif sangat kalo ditanya hehe