Monday, May 9, 2011

♥ best ever gift --> tembok besar china @ castle? ♥

- assalamualaikum -

Arini genap 4 tahun. Sebenarnya 5 tahun la.
Semalam lepas meronggeng kat kat Queensbay, pegi War Museum plak.
Best-best.
 

Dah lama tak merayap the whole day macam semalam.
Sampai dah hilang skill meronggeng. haha.
Teringat time kat KL dulu, kuar pagi-pagi buta lagik,
pastu selagi tak malam, tak balik ler. 
( jangan contohi perangai buruk ni ye adik-adik! )


Pastukan korang-korang, aku dapat surprise gift.
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa~
 

Castle? Tembok Besar China?


Ngee~ salah sama sekali. 
Dah ada baby-baby ikan dalam tu,
mesti la yang ni...



. AQUALIFE IN MY ROOM .

Haha, bole tahan besar la aquarium ni actually.
Really great sursprise!! 
>.<
Thanks bebeh.
I'm lovin' it~ 
Muah . Muah . Muah .

     
  

Nota kaki : 

1) Harap baby-baby ni tak jeles. 

2) Bilik aku dah macam zoo wei.. Ada ikan laga dalam balang, ada kura-kura, ada aquarium. Huh, naseb baik tak adopt meow-meow aritu. Kalo tak, meriah la bilik sempit nih.

3) Terasa diri dah macam mak-mak plak bila before and balik keje kena bagi makan kat 3 anak-anak.

10 comments:

muhamad hanif said...

hahah, stylestyle tau..

kahkahkah !

najwa's said...

hanif : haha harus la. xD

D_08 said...

lawo......akuriumnye beso.... letak ikan kecik lagi lawooo

tokeh besar said...

ek eleh...ikan besar cinonet jer..
ko datang rumah aku..bilik anak aku..aku buat macam kat under waterworld..macam akuaria..datang arr tak caye..

aisya said...

wah bestnye.. hehe

SyAE SyEa said...

cntek lah akuarium uh..
klo ad mnde cm uh,salu brngn ad kat dlm tu..hehe^^

suke2 <3

::KNB:: said...

good blog nice story. visit me back & support

::KNB:: said...

good blog nice story. visit me back & support

HonEyBuNNy said...

bestnya.tetiba rasa nak bela ikan jugak la..hehe

zuneta said...

wah...sangat comel dan cantik....nak juga!!!