Sunday, April 24, 2011

♥ nikmatnya bekerja di hujung minggu ♥

- assalamualaikum -


Weekend yang sangat pack dengan majlis makan-makan kursus, bengkel dan audit. Hoyeah, dah 3 minggu berturut-turut keje non-stop. Aritu buat itu, arini buat ini. Penat ke? Eh, tak la.. Suka sangat. :)


Alhamdulillah, arini dah settle sume internal audit kat lab. Histopath dah selamat diaudit oleh team Dr Hakimah. Quite good. I love being auditee. Haha. (>_<)


Okies, tak sabar nak pindah ke lab baru yang lengkap selengkap-lengkapnya. Insyaallah, bulan 8 ni.


Gudluck ADL Team,
Advanced Medical and Dental Institute, USM.

Congrats for the accreditation~




Nota kaki : Go go power rangers untuk histopathology lab. 


6 comments:

picairin said...

hi najwa... boleh tahu tak u ni keja ap kat lab histopath n kat mana yah??? ^^

najwa's said...

technologist jek.
kat ippt, usm. :)) nape?

Farah Shamsudin said...

kalau saya pulak.. adoii malasnya nak keja weekend.. tapi keja saya memang kena time weekend selalu..:(

fadhdeela said...

keje wiken??penatkan kalo kena keje wiken...huhu redha jer la..!! berkhidmat utk negara ;P

meh sini: Salma Peserta Mentor yang Terbaikk!!

Sini Jugak: Senarai Imam Muda Musim Kedua 2011

mykhalis said...

hujung minggu pun bz ek?gud luck la..

najwa's said...

farah : hehe yg penting kena ckup rest! :)

fadhdeela : hehe yeah2, berkhidmat untuk negara! :)

khalis : hehe yup, bizi2..(-.-')