Sunday, April 3, 2011

♥ misteri kehilangan nurin syazana ♥

- assalamualaikum -

weekend ni aku balik kampung. yeah, rindunya kat bilik sendiri. :) rasa enjoy sangat-sangat habihkan masa dengan family. korang yang jauh tu, jangan rindu-rinduan ye?


semalam pegi berjimba-jimba dengan si kembaq, mama & baby in. celebrating si kembaq dapat result SPM. nak tau bape? haha tanya theyols sendiri~


pagi ni, aku celik-celik mata jek, dah pukul 9.45am. hep, kamu buat-buat paham jela ye..weekend. :p
pas bangun tu, aku pelik nape umah ni sunyi-sepi jek. slalunya aku bangun, ada la adik-adik main dengan baby in. pastu aku p jenguk bilik kembaq, diorang tido lagi. aik, aku heran. slalunya diorang ni bangun awal..pas mak bapak aku p keje, diorang tak tido dah.


then, aku p la bilik baby in plak, eh...dia takde kat dalam bilik. aku jadi konpius. mana baby in? dalam hati ni, mau sket lagi nak moyan. takut baby in hilang or merayap kat mana-mana plak. (-.-') cuak giler..


dipendekkan cerita, aku g kejut adik. tengok-tengok dia cakap baby in pegi tadika la.. LOL. terasa diri sangat ketinggalan zaman.
nampak sangat aku tak tau pape yang berlaku dalam umah kan? haha ni la negativenya kalo dok jauh-jauh ngan family.


hello najwa, adik kamu tu dah 4 tahun pun..dah rajin pegi tadika. bukan cam dulu-dulu, malas.
dulu, kalo aku balik kampung or ada orang kat umah, si nurin syazana ni sangat malas nak pegi tadika.
sekarang dah rajin dah~

hehe congratz adek!





Nota kaki : hati ini terasa berat untuk balik penang. waaaaaaaaa... :'( :'( tapi, bak kata somebody tu..bertam duniamu.. :(


3 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

ohh..awak duk area bertam ke?? kampong mertua sy kat kotakualamuda..dah dekat kan..

FariehanIbrahim [LBC] said...

larrr, ingtkan bby in tu mmg baby ag..ahahaa XD
yup2, skrg umo 2thun da pegi tdika. (-.-")

najwa's said...

sahrom : yup, dekat jek :)

comel : hehe dah terbiasa panggil baby.. si bongsu yg manja katakan~ memang gitu. ;p