Friday, April 29, 2011

♥ mesin masturbate, perlu ke? ♥

- assalamualaikum -

Maap la ye, ni bukan entry melucah di hari jumaat yang mulia ni.
Tapi aku nak share something.
Korang kenal tak menda ni apa?

Tak kenal? Ala, agak-agak jela.


 
. MESIN MASTURBASI AUTOMATIK .


* dipamerkan di salah satu pameran peralatan perubatan yang diadakan di Shenzen, Guangdong, China.

* Mesin ini akan digunakan untuk memudahkan pengeluaran sperma bagi lelaki-lelaki yang ingin mendermakan sperma mereka dan ianya lebih praktikal.


Apa jadahnya diorang cipta mesin ni aku pun tak tau.
Napsu? 
Perlu ke dilayan napsu tu pakai mesin?
   



Mula-mula aku ingat ni jek satu-satunya mesin pemuas napsu yang wujud kat dunia ni. 
Oh, aku salah rupanya.
Jepun semestinya lebih maju.

See, mesin kiut-miut Jepun.




mahal ke tak tuh? 



Tapi kan, ada orang cakap,
Tak payah pakai mesin, pakai tangan pun sedap.
Environment friendly gitu~
Siap ada kit DIY.

Approved by AMERICAN MASTURBATORS ASSOCIATION. 
<-- persatuan gini pun ada? (-.-')


Tapi, pada pendapat aku, tak payah la weh nak pakai mesin bagai.
Kawen aje...nikmat dapat, pahala pun dapat.
Lagipun, korang agak-agak, hygiene ke mesin tuh?
Tak pasal-pasal kena syphilis bagai.
Padan muka.



Oklah, pendek kata, tepuk dada, tanya la napsu ye?

credit : CARIFORUM

(>_<)


Nota kaki : Aku hanya mampu menggelengkan kepala dan PENGSAN!  

15 comments:

Si DauN CeRi said...

merepek teknologi mcm ni.. makin merepek-repek.

AkieZecky said...

pengsan jugak..

JuAn NaSir said...

yang mesin xpenah dgr lak
kalau yang kit tu kat lab pun ada...aku penah ajar sorang patient guna tuk wat fertility test,haha

DKosongLapan said...

Errrrkkkkkk
....awok agak terkedu dgn entri yong kali ni.....

aisya said...

one word, whatever...

*speechless, ade2 je org zaman skrg ni*

storyfromme said...

merepek je sume benda ni.ish3.

najwa's said...

daun ceri : memang merepek. (-.-')

akiezecky : jom pengsan~

juan : ekk, apakah?? apsal lab2 yg aku p slama ni takdop pun kit tu? hehe :P

D08 : hehe malu meow2 la yong kali ni~

aisya : speechless jugak!

storyfromme : memang merepek~

muhamad hanif said...

waaa..
nafsu cakap : boleh beli ni..nak try..nak try..kehkeh..
teknologi dah mkin pelik kan.

MarY_z said...

sebelum pengsan sempat tulis entry dulu ye. hehe.

Huszaini said...

ada jugakk... macam2 skg nihh... kawen gak yg best! original lagi!! hehehe

mykhalis said...

hahaha..takde pasal nak guna alat ni bagai.. wat patah riuk jee

padlie said...

Medical Lab kena ready machine ni pulak..
senang keje.....
kena tanya adik ni, kat gribbles ada ke tak..

Padlie dan Exam [Part 3]

♥yaya budak suka embun♥ said...

errrrrrr..ishhhh - -'

Farah Shamsudin said...

merepek la guna mesin bagai.. kawin jela. baru rasa kenikmatan tu.. ape la kan..

shafmechy said...

mahal...RM 1290 lebih..haha..xda faedah perabis duit byk tu just utk onani..baik kumpul utk kawen kn..haha