Monday, April 11, 2011

♥ jom beli saham bank rakyat ♥

- assalamualaikum -

arini penat menunggu turn nak beli syer saham Bank Rakyat yang dapat dividen 15% tu~

haaa...sape-sape tak buat lagi, p buat cepat! bukan slalu Bank Rakyat bukak cmni. untung tau.. :) :) :)

4 jam aku tunggu, dari kul 10.07am sampai la pukul 1.10pm. penat, lenguh..sume ada. tapi, kunci kejayaan ialah 'sod ba ro' kan? 
S.A.B.A.R


nak melaburnya  rm500 jek. sebab bank nak bagi peluang kat ramai orang untuk dapatkan saham ni. yela, kang dia bukak banyak-banyak, orang kaya-kaya kompem la melabur 100k ke, 200k ke..untung besar la diorang. kita yang miskin-miskin ni, tak berpeluang lak nak join. (>_<)

tapi, kalo nak mohon syer lebih pun boleh, kena isi borang permohonan dulu, pastu permohonan tu akan diteliti oleh ahli lembaga pengarah. then, baru boleh tau diluluskan ke tak..

ape yang korang kena bawak time nak pegi buat ni??


* salinan IC 2 keping
* isi borang-borang (dia bagi kat bank)
* duit rm500 - rm10 untuk bukak akaun baru, rm10 untuk kad bank, rm5 - caj perkhidmatan.

okies~

gudluck!

(^_~)


4 comments:

picairin said...

maksimum rm500 ja eh ble???

DKosongLapan said...

awok baghu tanye kat Bank rakyat tadi...... kalo takde aghe melintang pukang...besok le kot awok buat....

najwa's said...

picairin : yup. max rm500 jek. (-.-')

d08 : awok sile pegi pagi-pagi pas subuh ye? penuh orang~ (-.-')

SiLabiLabi said...

jenuh mencari Post a Comment kamu..hehe

Pendedahan Exclusive : Ahli Politik Kantoi
India ini kutuk MELAYU.!
BlogSHOP : Frollic Shoe MURAH GILER

LabiLabi da follow kamu