Monday, April 4, 2011

♥ cara scan virus di blog & website ♥

- assalamualaikum -

hari ni tersangat la bizi. memandangkan sume orang berkursus, tinggal ler aku sorang-sorang kat lab. sebok sangat! sumpah tak tipu. (-.-')

tapi tadi, sempat je tengok blog orang jap. :p
time merayap tu, terjumpa entry
aurikelsan ni pasal
cara untuk scan virus di blog dan jugak website
.
aku try la..


dan tadaaaaaaaaaaa....
resultnya :-



blog aku clean & clear~
katanya jela.. aku tak tau la kan result dia tu valid ke tak.
tapi, tak salah pun mencuba..

(^_~)

korang nak try tak? masuk sini ya : URLVoid


Nota kaki :

1) Masih teringat-ingat lawak usop wilcha kat ABPBH semalam. mau meroyan aku gelak terbahak-bahak. :p

2) Teringin bangat nak merasa durian, kat sini xde pun. :(



6 comments:

IJAT360 said...

terima kasih untuk info ni cik najwa..^_^

mykhalis said...

tengah nak mencuba la nie..hehe..nice share

virulent lolita tan benihime said...

sabor2..gelak2 pun jgn meroyan sgt..mmg kelakor sgt..berguling2 atas tanah lg ade..hahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

nice info lh! ^_^
blog comel pom clean lgi clear..:pp

kt sini pom xnmpk lgi durian. ~.~'

Mama JnJ said...

pas ni mahu cuba pulak..thanks 4 sharing ya

najwa's said...

ijat : ye, sama-sama kaseh :)

khalis : sila-sila~

virulent lolita : hehe jgn tersembur air liur dah la ye..:p

comel : gud2! :) teringin durian~

mama jnj : yup! sila try~