Tuesday, April 26, 2011

♥ BBQ yang meleleh ♥

- assalamualaikum -

Weekend lepas kan aku cakap aku ada buat ni kan?
Penat memang le penat. Tapi, malam tu plak ada majlis BBQ + makan-makan lagikkk.
Hadoi, gumuksss~
Takpe, rezeki Tuhan, aku tak tolak punya.

(^_^) 

 
Hikhik.. jom layan gambar jela ye?

MAJLIS BBQ BERSAMA GENG PARAMEDIK
- ADVANCED MEDICAL & DENTAL INSTITUTE -

@ Pantai Bersih, Butterworth.


makcik-makcik  cik-cik nurse selaku penganjur~


santek view waktu malam kat sini..bole nampak penang island. : D


disebabkan sangat mewah dengan makanan,


weols makan tak hengat doniya.. <-- padahal perut penuh lagi sebab baru pas makan-makan kat hotel sebab ni.


budak ensem masam ni pong ade..

see, 
tengah bakar ayam tuh.. (-.-')


meleleh air liur den.
sumpah sedap bangat ayam diorang ni walaupun marinate sendiri jek.
nak resepi???
mintak ler sendiri~ 
hehe  =)

-
-
-

oppssss, terlupa satu fakta penting.
budak ni bukan setakat reti bakar ayam jek.
reti mengayat awekssss jugak.
tak caye?
tengok ler bukti~


kan aku dah cakap? :p


Okies, pape pun, BBQ ni memang besh! 
Dapat jugak beramas mesra dengan geng-geng klinikal yang lain.
Len kali jemput lagi ye tuan umah~
=)


Nota kaki : Ekk, maap ye budak ni. Sok aku blanje makan tau. Jangan nak menolak lagi. Sekeh kang!


18 comments:

aDisH.sHidA said...

wah best nyer..juan pun ada

MiSzy DiaN said...

lama da nda buat bbq.. hehehe..jelesnya~ :)

nelly said...

meriahnya !

najwa's said...

adish.shida : hehe yup, juan yg dtg palingggggggggggg awal. :D tipu jek.


miszy dian : hehe jom buat! besh!

nelly : yeah, meriah. tp, time ni dah tak larat dah (-.-')

zaly said...

KALAU DAPAT JOIN SEKAKI BEST NI....SETAKAT AIR KOPI SATU TEMPAYAN TU SAYA BLEH SUPPLY... HE HE HE HE..

najwa's said...

zaly : hehe nak kopi Starbucks bule??

adan said...

salam.. bestnyer bbq.. mesti happening kan..

ejoy said...

wah best nyer...pantai bersih ( tempat skodeng dulu tu )

najwa's said...

adan : hehe best, meh la join :)

ejoy : hahaha tempat skodeng ke tempat projek dulu2? opsss... XD

mykhalis said...

huihhh..meriahnya..tak aci betul...

Rozuan Ismail said...

nak cikit..sedapnye BBQ tuh..

najwa's said...

khalis : hehe ye2, jemput~

rozuan : hehe amek la~ :))

Huszaini said...

As salam, tuan tanah, Jemput join segmen pertama AMRAFAHAN

http://amrafahan.blogspot.com/2011/04/segmen-pertama-amrafahan.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

amboiiii..bestnya makan makan :p

najwa's said...

insyaallah :)

najwa's said...

yaya : besh2. :))

JuAn NaSir said...

hampeh ang najwa...nak kene nih,haihhh

ada ubi ada batas
ada hari aku balas
haha =p

storyfromme said...

sedapnya BBQ.