Wednesday, April 20, 2011

♥ award from cahaya azyla ♥

- assalamualaikum -

Million tengs to zila sebab bagi award tuk follower dia.

:pompom: :kiss::flower:

Frankly speaking, first impression aku sampai blog dia, terus aku suka.
Ni bukan sesi bodek membodek okeh.

Blog dia sangat kemas, cantek (sebab kaler pink..hehe), header smart,
template dia ada 2 column
.
Aku teringin la nak template cmtu, tp........
(-.-')

camna nak buat eh?

Cik Zila....ce ajar, ce ajar.. :P


~jom terjah cahaya azyla by clicking da banner~


Okeh, tak payah cakap banyak..
Makaseh daun keladi ye sayang bagi ai award ni.
Lain kali bagi la lagi.

(^_^)



Nota kaki : Hari ni aku drive macam sewel. Aku tak sure aku yang pening-pening lalat ataupun highway tu tiba-tiba bengkang bengkok.

:dizzy:




3 comments:

Solihin Zubir said...

dh lama x dpt award.. heheh..

DKosongLapan said...

tahniahhh....awok pun nak kumpoi award je sekaghang niiii

mencari cinta hakiki said...

thanks 4 the n3