Monday, April 11, 2011

♥ animasi terbaru Les' Copaque ♥

- assalamualaikum -

Weh, korang-korang..meh nak kepoh sket..  
padahal citer ni dah basi pong..(-.-') 

Les' Copaque nak buat animasi baru!! 

ekk, tak kenal Les' Copaque tu sape??

"betul..betul..betul.." << tau kan ayat sape kan? :p
Upin & Ipin tu Les' Copaque ni la yang buat.


Kali ni diorang nak buat 3D animation plak..
tajuknya "Pada Zaman Dahulu".
Konsepnya sama cam Upin Ipin tapi more  
enhancement dekat 2D/painting looks
Animation ni still dalam progress.
Harap tuan-puan, pakcik-makcik, kakak-abang, adik-adik bersabar ye??

feel free visit here : Pada Zaman Dahulu







Nota kaki : Baby In cakap, dia tak sabar nak tunggu citer ni kuar~ dah siap gtau kengkawan dia dah. LOL. :p


8 comments:

DKosongLapan said...

lawo gambo dieeee ...tak sabo nak tunggu

sahromnasrudin said...

depa nie mmg berbakat besar..kiter support depa

storyfromme said...

macam best je cite die.mesti tonton ni :)

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

siyes suke kartun cmni!
hehe..

da folo kamu taw! :)

++Kerudung Ungu++ said...

wah mcm best je citer ni...:-)

tak sabar nk nengok ngan baby...:-)

Ujang9897 said...

wow..baru tau ni..=)

syairahmohdanuar said...

haha.comel baby in >.<

iejjah said...

wah..bestnye...xsbr nk tgk...nk wt gk la entry psl nie :}