Friday, March 25, 2011

♥ untuk lepasan SPM ♥

- assalamualaikum -

sangat-sangat sibuk dengan kerja hakiki lately sehingga mengabaikan incik blog yang bucuk macam ni. maap ye kawan-kawan yang setia menyinggah, tapi iols tak ziarah umah uols balik pun. :( tunggu free sket ye? janji! (>_<)

Untuk lepasan spm semua, apa khabar result kamu? haaa..mesti sebuk dok update borang-borang ke uni kan? gudlux! Semoga berjaya melanjutkan pelajaran ke peringkat lebih tinggi. Carilah ilmu yang diberkati-Nya. Ingat, dah berjaya nanti, jangan dilupa bumi mana dipijak ye? Malu pada Tuhan Yang Maha Pemurah itu jika kamu takbur dan sombong atas ilmu-Nya. 

(^_~)

For my babies si kembar terchenta yang amek baru jugak dapat result SPM, Farah Farhana & Farah Farhanis, congratz. Haha, nanti kita berjimba-jimba celebrating uols okeh? :p 
Untuk adek kandung tak rasmi, Aniem, tahniah jugak atas result kamu tu. Dan jugak si pengomen setia kat sini, Wanythyra, amacam result? Mesti gempak ye dak? :)

Okies, ni link yang berkaitan untuk kamu-kamu lepasan SPM. Jenguk-jenguk la tips ni, amek peluang yang ada. 



"ALLAH tak mengubah nasib sesuatu kaum itu, melainkan kamu sendiri yang mengubahnya.. "


Nota kaki : Eh, tadi ku mencari-cari link Wanythyra, tapi, yang ku jumpa 'the blog u were looking for does not exist'. Eh, kenapakah? Last aku jenguk blog dia, sehari before result SPM, and she's sad. Huhu, thyra, ke manakah kamu dik? Kalo terbaca ni, say hi to me ya? (-.-')



3 comments:

muhamad hanif said...

usaha tangga kejayaan ;)

azi nur said...

sgt bagus ni untuk budak lepasan spm!

nelly said...

sangat berguna untuk Nelly ..maceh2 ..