Thursday, March 3, 2011

♥ tag takde tajuk ♥


- salam semua -

semalam aku dapat tag dari si encem tapi bucuk, ADAN :) :)

baru malam ni berkesempatan nak buat. sory ya lambat ling..

-
-

1) Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk, moyang kamu.
Nama penuh aku, takde edit-edit, originally dari IC, NAJWA HAZWANI BT MAZLI. Semat kuat-kuat dalam otak ye. :)


2) Kamu suka warna pink tak?
Hahaha, jangan tanya la soklan ni weh. Tengok blog aku sudey. Aku sangat gegirl gitu. Suka pink, peach, pastel color, dan yang sewaktu dengannya. :)


3) Kalo kamu ditakdirkan bertemu dengan pemberi taggie ni, apa kamu nak cakap dengan dia? 
Ek, Adan, sila bawak aku jalan-jalan kat Sabah. Nak sangat weh!! Ekk, ko sabahan kan? Hehe :)


4) Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?
Ceh, terang lagi bersuluh..kompem aku la cun comel. Pe barang Maher Zain comel. Macho ada ar.. :)


5) Mana lagi sedap? Kek atau aiskrim?
Hahaha untuk insan-insan yang reti menghargai makanan macam aku ni, BOTH SEDAP! Tambah-tambah kalo dapat kek secret recipe..meleleh la. Sila belanja aku okeh. (>_<) Sape suh tanya, kan dah ngidam.


6) Bila tarikh besday si pemberi taggie ni? (Kalo kamu ingat, kamu memang hebat)
Eh, mesti la aku hebat. 22 Disember kan? Adan, ko anggukkan jela. :P


7) Ain Maisarah? Siapakah dia?
Ekk, motip tanya soklan ni. Sape tu? Maap, takde plak ku kenali hamba ALLAH nama ain maisarah ni. :)


8) Ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai berapa perenggan pun.
Hahaha sejarah blog ni bermula tahun bila ntah. Tapi, aku tak ngadap dia sangat. Sampai la November 2010 kot kalo tak salah, aku dapat hidayah untuk mengaktifkan blog yang santek biasa-biasa ni. :)


9) Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?
Ehmm, cukup la sponsor aku p jenjalan kat Jepun. Heaven gitu. :) :)


10) Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ye.
Mak ai..banyak benor. Cam biasa, random selection. Insan-insan bertuah itu adalah :  


feel free to do dis tag ya dearie.. :) :) tapi, tanak buat pun takpe, takde paksaan. 

-
-

Okeh adan, puas hati tak? Keje skolah dah siap ni, meh blanje eskem koneto cepat.. 

(^_~)





6 comments:

IJAT360 said...

thanks najwa..=)

adan said...

salam, thanks kerna join tag ni.. anda memang seorang yang sporting.. ^_^

bila kita dah kawin kelak aku akan bawa ko balik sabah..! aku akan bawa ko mendaki gunung kinabalu dan tinggalkan ko kat puncak tu..
ada bran?
(bajet dah pernah daki..)

hari jadi kamu nanti kita honeymoon kat sushi king sudah.. kahkahkah..

keje sekolah dah abis kan.. g tido..! esok sekolah.. kahakhakha.. ^_^

kamarukom said...

thanks jugak najwa :)) klu free nnt sy buat okey :)

Mallisa Nadia said...

tq Najwa coz tag Nadia.. Nanti Nadia buat ye kerja sekolah nie..huhuhu :P

CahayaCintaIlahi said...

dear ada masa nt chybuat ye ;)

najwa's said...

adan : cett, aku nak p jepun la. ekk, tapi, kalo nak sponsor ke sabah, tak payah tunggu kawen la wei..lmbat beno.. :P

ijat360 : ok :)

kamarukom : yeah2.. :)

mallisa nadia : hehe ye, keje skolah. :)

cahaya : ok syg :)