Sunday, March 13, 2011

♥ kenapa facebook slow? ♥

- assalamualaikum -

korang perasan tak, lately facebook lambat je nak loading. kenapa eh?

:sleep::dizzy:

start semalam aku perasan, macam slow sangat.
nak chat pun, kejap online, kejap offline, macam tak best plak kan? (-.-')
bila buka website lain, ok plak..laju je.
mula-mula aku ingat line streamyx kat rumah aku ni yang problem.
rupanya tak. youtube pun laju jek.

huhu..kenapakah? apa dah jadi pada facebook?


gambar ikhlas : google



Nota kaki : Jangan la facebook tutup. Walaupun facebook kadangkala agak membosankan, tapi at least aku boleh tau update kawan-kawan dan family aku dari facebook. Ada gak kawan yang tak pernah jumpa in person, tapi weols sangat rapat di facebook (kawan pompuan okeh, jgn speku..) :)


11 comments:

ika zulaikha said...

haaa!
taw takpe...dr smlm.
igtkn stremyx yg slow sbb ujan..
xsgka awk pon mcm 2 rupenye...
hoohoho

najwa's said...

ika : a'ah la.. ntah la nape. tp, memang slow la. (-.-')

FariehanIbrahim [LBC] said...

taw xpeee,
fb t'sgt lembab yg amt, smakin menggila hri ke hri. haha!
adoiii, -.-'

Rie said...

btol jgak
dr pg td slow je
sbb tsunami tu kot
agaknye la kan
hehe

najwa's said...

comel : hehe sabo jela kan?


rie : hehe maybe. tapi, nape fb je? website len tak pun?

wanythyra. said...

ye akk , sangat perasan :)

cikmemy said...

laju jek memy punye...lebih laju banding hari2 lain taw najwa...

syAfA said...

syafa pulak FB laju jer..blog pulak yg lambat..aduyai!..

MarY_z said...

kan....! grrr ngade tul! hehe. tapi kalau dia nak tutup betul, bg announcement awl2 la. nak save gambar blik. haha

nelly said...

Tau tak apa ....memang slow .

Amirudy Mazlan said...

Salam najwa.
Cuba try test tip yg rakan blogger kita bagi nih:

http://shakroil.blogspot.com/2011/03/cara-melajukan-melayari-facebook.html

:-)