Tuesday, March 22, 2011

♥ jom join bloglist pak cek biola ♥

- assalamualaikum -

malam ni nak join bloglist lagi.. yang ke-2 plak. :) thanks MO for tagging me. Sory meh, lambat sangat amek masa nak join.. hehe 

.: JOM JOIN BLOGLIST PAK CEK BIOLA :.

klik banner ye kawan-kawan kalo berminat


Pak Cek Biola ni buat bloglist untuk memudahkan dia blogwalking. So, sape-sape yang nak diterjah oleh pak cek biola, sila join okeh?

Dia jugak ada buat beberapa kategori untuk bloglist dia :-

Blogku Hot, Blogku Chill, Blogku Style dan Blogku Comel.

 
Aku pilih nak masuk kategori Blogku Comel la.. Blogku tak comel pun, tapi, tuan punya blog dia comel..haha sila jangan muntah hijau okeh?

(^_~)


6 comments:

Muslimah Optimis said...

sayang.. bg link entry kamu kat blog pak cek biola bukan kat blog MO..heheh...

najwa's said...

MO, iols bagi dua2 la. kat pakcek biola pun letak dah. :)

Rozuan Ismail said...

tq taw join..

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! comel nye belog die. hehee >.<

MiSz eiN said...

jom joint "CONTEST SHOW ME who's YOUR BFF" di:

http://miszein.blogspot.com/2011/03/contest-show-me-whos-your-bff.html

Hadiah menarik menanti anda! (^_^)

fyna said...

waaaaa....nk join jugak la mcm nih....









jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/