Saturday, March 12, 2011

♥ icon meow-meow yang comel ♥

- assalamualaikum -

adusss, penat..sesak napas okeh. tengok tak apa jadi kat blog arini? huh.
ni la akibatnya teringin nak godek-godek, tapi tak pandai.

:sleep:

pape pun, dah jadi rupa ini dah blog aku. haha buruk kan?
aku maleh dah nak edit sini-sana. redha jek.

tapi, aku suka sebab time aku godek-godek tadi, terjumpa plak icon kucing-kucing comel ni. terus pasang kat blog, jadi plak.. hehe..syok-syok~~

:kiss: :pompom: :bye:

korang nak tak? pegi jenguk sini pasang icon meow2.
cuma satu je tak bestnya, sebab icon ni boleh diguna pakai pada old editor jek. huhu..


Nota kaki : eh, korang tau tak camna nak pasang smiley kat entry eh? aku tengok budak nakal tu ada pasang. kalo tau, rojer aku eh? nanti-nanti aku nak terjah kat blog nakal lak. ada tak tutorial nak buat smiley..


Nota tambahan : sedang berkira-kira untuk buang balik icon smiley kat ruangan komen ni. ada je icon, tapi, macam takle pakai. huhu. stress. (-.-')




10 comments:

najwa's said...
This comment has been removed by the author.
najwa's said...
This comment has been removed by the author.
coffee said...

tak tau, tapi lagi bagus klu orng yg taip kat entry sambil senyum lagi ikhlas kot.. hehehe

najwa's said...

haha kalo senyum tu, memang ikhlas la. :P

Sunah Mohammad said...

eiks, da bertukar~ hehehe...

najwa's said...

hehe malu la sunah.. :p ai tak reti buat la..

kay_are said...

memang comel!! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

ehh, monyet lagi comel kot. ;P

cikmemy said...

kuningnye blog diaaaa..hehehe...

najwa's said...

kay_are : comel macam saya? auww.. :P sila muntah!


comel : yela2, monyet kamu lagi comel.. :P


cikmemy : hehe sebenarnya tgh nak ubah background kaler ni. :P