Monday, March 7, 2011

♥ header baru yang free. nak tak? ♥


- assalamualaikum -

yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

cuba teka nape aku gedik sangat pagi-pagi isnin ni? (pagi ke? hukhuk)

tadi check emel, ada massage dari incik kopi.

tadaaaaaaaaaaaaaaaa..


header baru.. auuwwwww... :) :) :)

cantik tak? malar segar gitu.

suka sangat. 

makaceh untuk incik kopi sebab buatkan header free untuk saya.

kome nak tak? pegi la terjah blog dia. jangan lupa klik nuff dia skali ya! :)


(^_~)


 Nota kaki : Express gila dia buat weh. Aku order hari Sabtu, hari Ahad dah siap. Balik opis kang aku nak godek-godek try letakkan header tu kat blog ni. :)



10 comments:

b a m b a m ' s said...

cantek!!! :P

Ujang9897 said...

gua takde header =(

Cik Yana said...

Smart gila header ni :)

sarah mohamad said...

comel dan sweet. simple but nice :)

mykhalis said...

perghhh..gile laju..ingatpun nak mintak tolong beliau la..hehe

Solihin Zubir said...

woahh.. header kaler hijau.. i loikeee.. heheh..

nolie said...

wah..tomey2..

kamarukom said...

hahak cantik!! tu kaki awk ler tu eh? haha comel je crocs tuh!

noorcahaya said...

comel2 ade keroks lagii <3

najwa's said...

makaceh sume. credit tuk si sponsor. :))

ekk, ni bukan kaki saya lor.. (-.-')