Friday, March 25, 2011

Giveaway BCSH 3rd Anniversary

- assalamualaikum -

arini nak join giveaway cik syufa! yeay!
sempena anniversary blog dia yang ke-3, dia nak bagi hadiah.
korang nak tak? nak tak?

haaaaaaaa..kalo nak, klik banner ye? jom join ramai-ramai.
mana tau murah rezki.. :))

klik jangan tak klik


pendapat aku tentang blog syufa :

kemas dan cute! hehe bukan nak bodek, tapi, hakikat la weh. Kalo tak caya, pegi la terjah sendiri. kat SINI.

yang paling buat aku jeles tahap gaban jatuh hati kat blog dia ialah dekat header + gambar shoutbox + gambar kat bawah blog dia. huahuahua santek okeh! lagipun, backgroundnya match la dengan header tu. Tak macam blog aku, serabai. (-.-') Kuning sangat sampai sakit mata memandang. Takpe la incik blog, nanti-nanti kalo free, akan ku godek-godek cari baju baru buat kamu ye? :)

Memandangkan aku dengan cik syufa ni, baru jek singgah-menyinggah, aku takleh nak komen sangat la cara penulisan dia tu. Tapi, yang penting, SEMPOI! hehe okelah cik syufa, nice meeting u.. :))


tag : si comel NUSRAH :)


2 comments:

syufaa said...

hello dear! macehh join GA syufaaa! goodluckk tauuu! nice knowing u! ^_^

mykhalis said...

gud luck k?slmat berjaya

hottest entry di blog khalis :
Feel peminat bola sepak sluruh dunia

Video rakaman pemimpin parti pembangkang