Wednesday, February 16, 2011

♥ maap, salah saya (-.-') ♥

- assalamualaikum -

Arini sangat bizi. Keje banyak. Tapi aku suka je. =) Sebab dapat satu berita yang best. Kalau jadi sesuatu itu, terima kaseh kamu-kamu. =)


Sebenarnya aku tersangat-sangat rasa bersalah ni. Aku nak buat pengakuan berani mati confession kat sini.  

(=_=') 

Sebelum tu, maafkan saya, saya salah.

-
-
-

Ceriteranya...

Tadi kat lab, aku dengan bangganya bagi la slide immunohistochemisty yang aku dah gigih buat hujung minggu aritu kat doktor. Macam biasa, aku buat stain ER, PR, C-erb la untuk breast cancer. Then, tunggu la doktor report. 

Tiba-tiba doktor panggil, 

Doktor OA : Eh Najwa, aritu saya tak order E-cadherin ye?

Aku : Tak la. Yang ni je doc.. (dengan tersangat konpiden)

Doktor OA : Owh, kalo camtu salah saya la. Haish, macamana bole lupa ni. Lambat kang result kuar. Err, bole tak awak buat E-cadherin? Saya nak tambah satu lagi la. (sambil buat muka bersalah).

Aku : Okies, takde hal. Tapi, esok la saya buat. Arini tak sempat. (dalam hati : debush2..nape la tak order siap2 ritu. Ingat kejap ke nak buat.. (-.-') penat! )

Pastu aku turun la kat lab, pegi amek request form untuk order test. Tiba-tiba...time nak tanda kat E-cadherin...

alamak!!!!! Doktor ada request la!! Aku yang tak buat!! Mampus!! 


Ni la padahnya kalau buat something tu tak tengok betul-betul. Aku main stain je. Langsung tak tengok request form. Bajet dah terer sangat la tu. Haish. Hampeh. (>_<)


Aku tak gtau doktor pun aku yang salah. Hahaha kejam tak? Aku maleh nak panjangkan citer. Esok aku buat la. Janji!!!




Nota kaseh sayang : Maap ye tuan doktor. Saya admit saya salah.
 (+_+) i lap u.


♥ peace ♥




3 comments:

mama maman said...

keh..keh... cumil arr 'im sorry' dia...

nolie said...

biasa la tuh haha. confident itu penting wlaupun sdr yg silap hehe :)

najwa's said...

mama : hehe credit to gugel jah. :)

nolie : hehe pastu buat2 tak bersalah.