Wednesday, February 2, 2011

♥ Kami Blogger Utara ♥

.assalamualaikum.

aku buat entry ni khas untuk menjoinkan diri dalam kelab
"KAMI BLOGGER UTAGHA"
by Gadis Kampung Separa Bandar (GKSB)

Ampa dari utara gak? Meh ler join ramai2..
Tak kesah le dok ceruk mana pun..
* Perlis * Kedah * Penang * Perak *
Dan tak kesah gak le yang dok utara ni nak..
* blajaq ka * keja ka * kawen ka*
bole aja sih..



klik banner kalo nak join oke?
:P :P

Aku ni keja kat penang ni haa..
kat USM.. :) :) :)
Umah mak-bapak kat Kedah.

Ekceli, aku wat entry ni before raya cina lagi.
Baru skrg berkesempatan nak post.
Ampun ye cik GKSB, terlambat plak.
Amacam gathering aritu?
Oke?
Aku teringin gak nak join gathering2 ni.
Jangan lupa jemput ya!

K la, papai~

(^_^)


6 comments:

efa said...

hehehe sama la kita blogger utara huhu uish kerja department mana tu?sya kerja sana gak huhu kantoi huahua

najwa's said...

hehe department tettt...:P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh join...

Alamak?

Warga USM gk ka?

hehehe

garfield88_aini said...

chek org kedah...
salam perkenalan...

Miss Anis said...

chek Owg penang..hihi

Manja (let it be my sweet name) said...

Manja pun org utara juga, peneng,