Tuesday, January 18, 2011

What a surprise?? Tenkiu Ben Ashaari :)

Salam korang :) :)

Tadi, aku balik keje cm biasa, settlekan ape yang patut.

Pastu rest2 jap n sekarang baru online.

Then, bila bukak HOME kat blog ni, tetttttttt..

[ what a surprise?? ]

Tiba-tiba, banyaknya komen..aik, pelik dan musykil..

Tengok follower, aik, baru kul 5 ptg tadi 200 org, tetiba sekarang (9.30 pm) dah naik 242..

Pelik bin ajaib, tak penah2 blog aku jadi cmni..

Konfius seketika.. (^_~)


Bila di usha2, digodek2 sini sana..

Ngeh3….rupanya abang BEN yang promotekan blog aku.

Makaceh daun keladi! :) :)

Siap tiru gaya peace lagi!

Malu-malu kucing ai..

(^_^)


ni linknya : klik ya..

Muahahahaha bro!!! <3>

tengs :)

Siap peace kat toilet lagi tu.. :D


Nota kaki : Haish, abg ben, saya bukan budak skolah lagi ler.. saya dah besar! :P

To iPai yang tegur pasal lambang USM tu, ampun bro! ai baru join USM ni ha..nnt ai ubah ye. :) :)

Peace.. Salam 165..

3 comments:

fariehan ibrahim said...

haha! comel gler abg ben tiru cm2, xD

Johari Hamzah said...

wah.. abg ben promote blog dia.. :)

beljar usm ke? @ keje dkt usm?

najwa's said...

@fariehan : hehe ayu gitu dia.. :P

@johari : ngeh3.. :P keje la kat usm :)