Sunday, January 23, 2011

Wajah baru?


fuh, finally..
dapat jugak blog aku berwajah baru..
penat.

(=_=')

tapi, buruk gak. :(
jeles ngn blog korang yang simple + sweet + cute. B-)

....................................

yang aku tak suka dengan wajah baru ni :-

[ klik image untuk tumbesaran yang lebih sehat ]

1) nampak tak huruf yang bertindan tu? cmna nak bagi elok? :'(
2) aku punya guest-book, terlalu panjang berjela. camna nak minimizekan? :'(


nampak arrow tu? aku rasa menda dalam bulatan tu menyemakkan pandangan. :'(

....................................


Ni antara templete yang aku terberkenan :-

Korang nak, pegi sini ye : LAYOUT





miss-ladybird ni kot yang paling aku suka. :)

...................................


Ni template lama aku :-


Blog aku agak serabut. Aku ingt nak tukar template yang simple sket, tapi apakan daya, tetap serabut.
haish. (>_<)


Nota kaki : Adakah aku ketinggalan zaman pakai layout2 cmni lagi sedangkan sume org sebok wat header masing2? waaaaaaaaaaaa.. :'( :'( aku malas + leceh ekceli nak wat header2 ni.

7 comments:

DKosongLapan said...

entahle....kalo awok pun suke yang simple dan tak beghat nak loading....senang kite nak surf blog dieee

East_Arm a.k.a Izham Zainul said...

Utk Dot dlm bulatan kuning tu... Cube check balik dienye coding... Biasenye klu ade script HTML t'lebih atau salah akan mybabkn ia appear...

||aLeaSaRa|| said...

gd mng sis!wah pnt mesti tak hlg lagi ni he3..nice choose!erm ttg guest book tu kite pnh buat tutorial jom baca dan apply ye;

http://born2touchurheart.blogspot.com/2010/12/tutorial-pasang-scroll-box-untuk-mister.html

iwan_dextrous said...

ikut kreatif masing2..law pada kita cntik,maka cntik lah hasilnya..hihihi

najwa's said...

@D_08 : jeles tgk blog org. :'( blog aku berat tak weh? (>_<)

@izham : ekceli, tu title tuk gadget tu. sebab, kalo buang title tu, gmbar welcome tu bertindan ngn text tu. :'(

@alea : tengs ling :) will read soon.

@iwan : hehe mesti korang geli tgk layout aku ala-ala gegirl kan? :P

najwa's said...

yeay! dah update sket. :) puas hati la. tengs korang. ♥suke♥

Ikramsu said...

lawa template baru ni :-)