Wednesday, January 26, 2011

♀ Katakan 'NO' Pada Lelaki Jenis Ini ♂

Salam semua

Tadi aku bosan-tahap-cipan + ngantok =(
Pastu belek-belek REMAJA yang lama,
dan terjumpa info ni.

Nak share dengan korang la.. =)



Katakan 'NO' Pada Lelaki Jenis Ini!


Merayu pada kamu untuk datang ke rumahnya (bukan rumah family dia ye).

Cuba mengambil kesempatan terhadap kamu. Cth : Awal-awal lagi dah berani pegang sana, cuit sini.

Kaya dengan kata-kata yang manis + pujuk rayu. Jangan cepat cair ye.

Menjauhkan diri dari kamu ketika menjawab panggilan.

Mengajak kamu ke tempat-tempat yang sunyi dan jauh dari orang. Alasannya perlukan 'privacy', hakikatnya?? Korang paham-paham la kan..

Takut memperkenalkan kamu kepada ahli keluarga dan teman-temannya.

Terlalu banyak undang-undang. Cth : Tak boleh contact dia pada waktu-waktu tertentu, tak boleh ke tempat-tempat tertentu dan lain-lain la.

Terlalu banyak alasan setiap kali kamu mencurigai sikapnya.

Menggunakan wang dan kekayaan untuk menarik perhatian perempuan.

Ada waktu-waktu tertentu, si dia menyepi tanpa berita kemudian tiba-tiba muncul dengan pelbagai alasan.


Nota kaki : BEWARE ye gadis-gadis yang kecil molek sayang. =) =) Sila spot-check boipren anda sekarang! :P
Pesanan ini khas untuk kamu semua dan diriku jua..

peace

6 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

mmg sah2 mencurigakan neyh!
kasik ajaq dgn kaki mahupun tmpr laju2 kalu jumpa lak cmnie. haha! xD

neesa said...

MEMANG NO N NEVER LA

Mr. Swift said...

Cis kutuk kaum gua! -_-'

New entry! - Kenapa 2 bukan 1 je?

DKosongLapan said...

errr...errrr... nak komen ke tak ni??? kang komen kang sesame kaum....tapi ade betoinye entri ni.... jadi yang tak baik jgn le kite ambik yeee

.:Nana Farhana:. said...

katakan TIDAK!

Badrul Hisham Abdul Kahar said...

Hati2....now bukan aje gadis2..teruna2 kena hati...
jemput layan
http://badrul-perjalananku.blogspot.com