Monday, January 10, 2011

Award Untuk Kawan2 Aje by Syarafina

Yeay! Dapat award lagi. :)

Million thanks to syarafina sebab buatkan award yang kiut-miut ni.
Geram tul tgk Hello Kitty tu.. cubit2 pipi kang.. :P

Tengok2…chomel tak?



Oke, sebelum amek award ni, kena la jawab soklan peksa cik fina ni.

1) Apa yang buatkan kamu mula blogging?
Hehe sebenarnya, aku start blogging ni sejak bila ntah, aku pun lupa..2009 kot. Tapi, time tu aku hanya gedik2. Dah bertahun tak update..sampai berhabuk2.. :P oke, itu tipu. Baru 2, 3 bulan kot aku aktif balik berblogging ni haa.. tak tau kena sampuk dengan hantu blog mana kan.. :P

2) Kamu rasa apa perubahan blog kamu dari dulu sampai sekarang?
Dulu2 tak rajin update entry. Setahun 3 , 4 kali je kot. Sekarang pun tak rajin gak. Tapi, tak la sempat labah2 buat sarang lagi, aku update la gak seminggu 3, 4 kali.. :)

3) Apa yang kamu suka pasal syarafina zaini?
Since kita pun baru berkenal-kenalan dear, aku dapat agak fina ni best! :P nice meeting u bebeh.. (^_^)

4) Tag 3 orang rakan blogger yang setia..
Cik Maryam gojes
Syakirah Samat
Azreen


Oke, DONE laling. Ai amek ye award ni.. Peluk ketat2… :P


Nota kaki : Korang nak tak? Pegi la amek kat rumah Fina eh.. Terjah.. XD

4 comments:

MarY_z said...

Gojes tak tahan... hehe

nora said...

mmg comeyyyy

aku_azreen said...

teng qiu...

eiysya zasya's said...

hehe tenkiu so much.. eh.. kalau tak nak jawab pasal syarafina pun takpe.. jawab pasal belog pun bole.. hoho~

nice meeting u too.. =D

p/s: pakai cara gadis 20-an..