Monday, January 3, 2011

Ape nafsu korang?

Nota kepala : huhu aku sangat bz lately. memang tak sempat nak blogwalking korang. sori ye..
nak hapdate pun tak sempat ni. tapi, takpe..demi taknak biarkan blog aku bersemak berhabuk, aku nak tepek story baik punya ni.. layan je..

credit to : porem besh


NAPSU DUNGGA

Ada sorg mamat ni nama dia Dungga.
Dia ni kuat betul nafsu nya n sgt kronik.
1 day Dungga ni p la jumpa satu Tok Guru mintak nasihat kot2 boleh kurangkan nafsu dia yang over tuh.

"Cara yang terbaik nak hilangkan nafsu hang ni adalah hang kena bertapa dalam hutan selama 3 hari. Hang kena betoi2 tahan n lawan nafsu hang tuh selama 3 hari. Kalau dalam masa 3 hari tuh hang ok, normal la nafsu hang tuh"

Maka si Dungga pun masuk la hutan ngan bawa bekalan makanan serba sedikit untuk alas perut.
Hari pertama, memang seksa sungguh.
Terkemut-kemut dia tahan nafsu dia.
Habis lagu dia nyanyi, habis pantun, syair sume dia balun.
kemudian hari pertama berlalu dengan sukses nya.

Hari kedua, wahhhh lagi la seksa batin die.
Mata merah menyala, tengok daun,ranting kayu,semut pun dia naik nafsu.
Tapi dia tahan juga.
Berbuih-buih mulut dok berdikir barat.
Hari kedua pun berlalu.

Masuk hari ketiga dia dah tak tahan.
Kebetulan nak jadik cite ada la sekor kambing betina melintas depan die.
Tak tunggu dah, dia tak leh tahan.
Dia punya kejar la kambing tuh n lastly dapat lah tangkap.
Dia ikat kaki depan kambing tuh, ikat n gantung kat pokok.
Tp masalahnya waktu die nak buat 'projek' kat kambing tuh tak boleh-boleh.
Pasai kambing tuh dok meronta tendang kaki belakang jadi susah la dia.
Cilakak kambing ni...

Tgh dok cr idea camana nak buat tiba2 die terdengar ada suara org mintak tolong.
Suara perempuan siottttt.
Die pun cuak tapi pi ngendap n tengok sorg perempuan cantik dok telanjang atas batu2 tepi sungai sambil dok kuis2 kain batik die yang nak hanyut.
Dungga pun pi la tolong.
malu2 meoww pompuan tuh.
Bila da dapat kain batik n da pakai perempuan tu pun offer.
'abang, oleh kerana abg dah berjasa kat saya, abg mintak lah apa saja saya akan beri, apa saja' kata perempuan tu yang juga tengah gersang.

Dunga senyummmmmmmmmmmmmmmm ..hehhehehehhehehhe

Rasa2 korg apa die mintak??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ni haaaa jawapan Dungga.......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

"Cantik lah tuh.....boleh tak awak tolong saya pegang kaki kambing kat sana..saya ada misi hehehhehehehhe"

Means dia pilih kambing tu daripada pompuan tu. Mengong tul Dunga ni khenn??


Moral of the story : Tak semua laki akan pilih pompuan chantek! ekekeke.. :D


4 comments:

Fatin Athirah said...

ahahahhaha...,bongokk tol

Siti Fatimah Fuzz said...

engtkan ape la td...wat suspen je.....hahaa....habis satu library dgr cik siti gelak.....=))

Anonymous said...

cite pe nie???...GS

deqdeq said...

hahhahaha....nafsu apa la gamaknya si dunga ni