Saturday, December 25, 2010

Yeah!! ~ Birthday Party~

Semalam aku balik dari AMDI teambuilding @ Bukit Merah Laketown Resort. Taknak cakap banyak, hanya SUPER DUPER BEST!!! :)

Mood : Badan sengal2, otot sedang mengembang, kaki tangan lebam2. Padah dah lama tak buat outdoors game.

Besday aku dah 3 hari berlalu. Thanks a lot untuk sume yang wish. May GOD bless us. Aminnn…

[ peace, no war... :) ]

Besday Celebration Part 1

By him at Secret Recipe, Bertam. Thanks bro. U brighten up my life. Dia celebrate 2 ari awal. Hehe advanced birthday celebration la kononnya. Yela kan, aku kan agak bz lately. Takut tak sempat,so, ape salahnya celebrate awal. *wink*wink* :D


[ my menu : baked macaroni with prawn and mushroom + strawberry yogurt shake ]


[ his menu : chicken lasagna + homemade bun + sky juice ]


[ piece of hazelnut cheese cake ]

Besday Celebration Part 2

By my beloved buddies at Pantai Bersih, Penang. Thanks uols. I really appreciate it. Eventhough, we are quite bz that nite, u guys still remember my besday. Again, awal 3 jam. Hehe tapi, xpe. I like. We spent great time borak2 n makan2 together tepi pantai. Yeah, really enjoy it. Hanya kita.. :D Dah lama tak kuar lepak, meroyan sama2 kan? Miss that precious moments…. :)


[ secret recipe again : pieces of blackforest cheese cake + blablabla choc cheese cake ]
Psstt : tak hengat name of the other cake! (>_<)


[ cheeky frenz : cik adawiyah + cik madehah...:P ]


[ Domino's pizza : Flaming Tuna ]

Besday Celebration Part 3

By BPIO geng, AMDI at Dewan Kaloi, Bukit Merah Laketown Resort. It’s really2 great surprise. 1st day kursus teambuilding tu on 22hb, my besday. Malam tu dah lewat sangat la. Ada program macam2. Jam dah pukul 11.30 malam. Mata aku sangat kuyu dah nak dengar ceramah2 lagi. Pastu ada la part nyanyi lagu Jalur Gemilang, and they announce my name, K.Tini n Dr Liow (if I’m not mistaken) untuk kibarkan bendera kat depan tu. Kitorang pun pegi la. Kibar2 la dengan semangat giloss..(aku kalo de kursus, part nyanyi2 ni, memang gedik2 excited..:P)

Pas habis lagu tu, tetiba aku dengar pintu dewan dibuka n ada nyanyi “ALLAH selamatkan kamu..”. Siap dengan petikan gitar bagai. 2 biji kek + lilin atas troli ditolak masuk dalam dewan. Haha I was soooooooo surprise. Memang tak sangka betul. Dah la ngntok + penat + serabai cipan + rasa nak tido sangat dah time tu. Hehe then, satu dewan wish us hepi besday. :D :D :D It’s a big pleasure. Besday K.Tini n Dr Liow on 9 Dec..dah lepas. Tapi, xpe, yang penting, weols December babies.. :) Dah lepas tiup2 kek n diinterview sikit sebanyak oleh geng BPIO, bersambung la program lain pulak. Credit to BPIO AMDI, Tuan Pengarah n all participants for celebrating my besday. Saya suka. Makaseh. :)



[ I was gedik2 by da surprise.. :p ]


[ Hepi besday to weols : K.tini, me, Dr Liow ]
Pssttt : Mr director of AMDI kat belakang tuh..Dr Ramli.


[ Million thanks BPIO Crew + Tuan Pengarah AMDI ]

Sekian..berakhir la ceritera 21 tahun aku. Welcome 22nd on 22 December 2010. I never and never forget dis fantastic moments.. My beauty of life.. :) :) Again. Thanks uols yang wujud dalam hidup saya. :)

Semoga aku bertambah matang and kita slalu berada dalam keredhaan ALLAH. Aminn...


Nota kaki :

AMDI = Advanced Medical & Dental Institute, my employer. One of the institute under USM. [klik sini]

BPIO = Bahagian Pembangunan Insaniah & Organisasi. One of department in AMDI. [klik sini]




2 comments:

Anonymous said...

ish mcm mana blh jumpak blog ni waktu google search engine...i'm the one of committe members teambuilding tu..happy birthday..

najwa's said...

alamk, malunya.. :P neway, thnks u guyz..