Thursday, December 16, 2010

T-shirt make over

Ok, finally, DONE!

:)

Weekend lepas, pegi meronggeng dekat Queensbay, pastu termasuk kedai FOS, pastu gedik2 nak terbeli t-shirt sehelai. Mahal murah jek.. 23 hengget je.. hehe. Jangan tanya kenapa murah, tengah bulan, tak gaji lagi oke..

::shy2 cat::

T-shirt tu sangat simple..dah le kaler coklat (aku sangat tak suka kaler2 tanah cmtu)..

Macam ni je..



Kat kedai tu, bile pikirkan kesimplelan t-shirt tersebut, dalam pikiran aku ni, dok terpikir2 satu mende yang dah berhabuk kat umah tu.

Tapi,balik umah je, aku lupa langsung dah kat t-shirt tu, tak penah pakai. Selepas dekat2 seminggu, akhirnya malam ni, aku terbelek2 wardrobe aku, then, ternampak t-shirt tu..

Terus pandang bawah katil lak, owh…ade lagi menda penting tuh..gud! :D

Pastu, bermula la projek gedik2 aku..

Hasilnya..tadaaaaaaaaaaaaaaa.. :) :)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Tak la cantik, tp, better la then t-shirt kosong tadi tu kan?

Hehe bermanik2 pearl t-shirt aku tu.. :D

Aku jahit sendiri oke.



So gegirl khenn??

Nanti bila mood ayu aku dtg, baru aku pakai k..:)


Nota kaki : Aku hutang satu entry kat Cik Mary..kempen dia. Ingatkan aku ya! :P

5 comments:

Fatin Athirah said...

comel...leh la make over t-shirt aku plak =P

najwa's said...

hahaha poyos.. :P xchantek oke. xreti nak deko2..

Fatin Athirah said...

ok la tu...rajen hg update.aku mls.dh la blog x comey..mls3

NURUN said...

wah....LIKE this entry! saya pun suke jgk memberi nafas baru kt baju2 yg ade.

najwa's said...

nurun : wah, bole sharing2 maa... :)