Monday, December 20, 2010

New Year : GA Akhir Tahun 2010 Tok Esah

Assalamualaikum :)
..salam pagi isnin..salam 165..

December menjelang, means tak bape lama lagi dah kita nak melangkah ke tahun baru..
huhu..ape perasaan korang? Excited maybe?
Hope new year ni memberi sejuta kerahmatan untuk kita semua. :D

Amacam 2010?
Banyak kenangan manis? Pahit? Getir? Suka? Duka?
Semua ada khenn? Aku pun banyakkkk sangat kenangan semanis kurma sepanjang 2010.
I'm so great! n really great sepanjang 2010. :) :)
Sedih plak nak meninggalkan tahun seribu kenangan ni.. :(




Okeh, azam tahun baru aku?

*menjadi hamba ALLAH yang bertakwa*
*menjadi anak yang solehah*

*kakak yang baik*
*kawan yang sporting*
*pekerja yang berdedikasi*
*blogger yang berkomitmen*
*forumer yang bersopan*
*awek yang setia..huhuhuhu*
bole? aminn..
*nak turunkan 3 kg*
..haish. setahun tu, bole kot..
*preparekan diri nak tawennn!*
opsss....(>_<)

Wish me luck ya geng! :) :)

Oke, last but not least, aku nak submit entry ni buat TOK ESAH, sebab aku nak join GA dia..
Lulus ye tok? :P

korang nak join tak?
Klik kat banner k?

Tag : Rara, Cekgu Ima, Zanna.

DONE! :)



3 comments:

:: Zanna :: said...

ok thanx najwa nnti zanna buat n3 yer~~ :)

:: Zanna :: said...

ok zanna dh join..

http://gacontestzulyana83.blogspot.com/2010/12/giveaway-akhir-tahun-2010.html

Tok Esah said...

Salam, terima kasih kerna sudi join GA akhir tahun.. semoga azam tahun baru tercapai..

p/s: maaf sibuk sikit nak balas, exam 2 minggu!!

senarai nama penuh boleh lihat sini..senarai penuh join GiveAway akhir tahun 2010