Friday, December 17, 2010

KONTEST BLOG TERKEMAS

Wah2, selepas ditag oleh Zamir, semangat aku nak join contest ni.. :)

Contest ape?

:: KONTEST BLOG TERKEMAS ::

Oleh Hana dan Fyza :D

[klik banner kalo nak join]

Huahua..kemas ke blog aku ni? Serabai ade la.. :P

Belasah je..mana tau, ade rezeki, dapat hadiah.. :)

.….AMIN……

Pesanan tulus ikhlas dari Cik Hana :-

Syarat wajib if korang nak join nih :

  1. Follow blog hana and Fyza. tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3 orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)


Nota kaki : Ek, dah nak dekat 500 orang..cepat2 jom join dis.. :D

Aku nak tag : Fatin, Cik Mary, Zaza

2 comments:

IFA Athirah said...

gud luck!!! :)http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

MarY_z said...

adehhh bab kemas ni mcm harapan sket. tp x pe la. join jugak. hehe. tengs tag!