Wednesday, December 22, 2010

Hepi Besday to me :)

Tepat jam 12 am, aku ketuk ketak keyboard ni dan menulis entry ni sebab?

TODAY : 22 DECEMBER : MY BESDAY :)

.: HEPI BESDAY TO ME :.

~ Babai 21st, welcome sweet 22nd ~

My wish on my hari kematangan :

“Ya allah, aku hambaMu yang hina dina ini memohon sejuta keampunan atas segala dosa2ku. Kau berikanlah aku petunjuk dan hidayahMu, semoga aku menjadi hambaMu yang bertakwa dengan landasan yang betul. Tunjukkanlah aku lorong cahayaMu, semoga aku dapat menggapai cahaya keimanMu ya robb.

Alhamdulillah. Aku bersyukur atas segala nikmat yang Kau kurniakan padaku sepanjang usiaku 21 tahun. Kau berikanlah aku kekuatan untuk menempuh dunia yang fana ni. Aku tak kuat ya Allah. Berikanlah aku hati agar aku dapat merasa ketenangan jiwa ini.

Aku hambaMu yang jahil. Aku tak layak untuk meminta-minta padaMu. Tapi, aku hanya ada Kau ya tuhanku. Aku yakin dan aku sujud padaMu. Berikanlah aku kesihatan yang baik, murahkanlah rezkiku dari sumber yang halal, panjangkanlah usiaku, redhailah aku dalam apa jua perbuatanku, berikanlah kebahagiaan hakiki buatku dunia dan akhirat..

AMINNN ya robbala’lamin…”


...ALREADY 22nd...

(>_<)


Nota kaki :

1) Dia dah celebrate besday aku 2 ari lepas, sebab tu mood fesbuk aku berbunga2 cinta. :P dan my great buddies pun aku wat besday party utk aku tadi. Tengs uols.. :)

2) Esok aku off 3 ari pegi teambuilding kat bukit merah. Weekend ada hal. Pastu next week pegi holiday ngn family laks.. huhu, da most busy month in my life is December! But, its awsome! y? Coz I'm December baby. :) Again. Hepi Besday to me. :)


10 comments:

:Cikgu Akim: said...

smoga dpnjngkan umur dimurahkn rezeki n bahagia dsamping tersayng..hehehhe...kira akak najwa ni tua pada saya..lalalallala

Fiqah Alias said...

waahhh!! hepi bfday to you...!! moga panjang umo n murah rezeki..ehem3..nk nyanyi ckit..

hepi bfday to u..
monkey born inda zoo..
suker makan ubi kayu..
hepi bfday to u...

hee~ (^.~) hve a nice new age ehh..!!

NUR AIN AZMAN said...

Assalamualaikum.

Wahhh, dh 22 la.

Happy Belated Birthday ya.

May Allah bless u, Murah rezeki & success always ok.

Btw, Aen pulak otw 21.

Wah, x sabar rase nya.

Umur makin meningkat, huhu.

Happy Birthday again dear :)

najwa's said...

@cikgu akim : haish. kita sebaya la. konon2 ler.. :P

@fiqah : wah2,besnya ada lagu!! :) tengs a lot. new age, means get younger.. :P

najwa's said...

@ ain : tak sabar ye? hehe xpe, umo je meningkat, jiwa muda lgi.. :P tengs dear..

aisya said...

happy birthday ye..
=)

lost soul said...

hepi birthday...sweet 22..wah..gitu plk kan..(gedik je..)..

moga pnjg umo dan teruskn berblog..

keep it up..=)

azieda razak said...

salam perkenalan...happy birthday...
kita sebaya la... tapi kita tua sebulan...

Rafina Mimi Zairul Murni said...

selamat hari lahir..semoga panjang umur dan rezeki pun murah :)

Fatin Athirah said...

hepy beday cayam..that meani'm a december baby too...
bebunga2 jugak sbb my luver dtg klate utk clebrate..~