Thursday, December 2, 2010

harry potter vs pizza cheesy lava

Semalam meronggeng dekat mid valley Sunway Carnival. Hajat dihati nak beli baju kurung yang chantek glitters2 tuk g wedding cik aja. Tapi, tak jadi. Kenapa??

Tak cukup masa la. Lepas balik keje je, terus mandi. Then, sesi berasmaradana bersama my beloved BFF :).. Pastu baru la menjejak langkah keluar.

Pas solat, pegi makan pizza..Tadaaaaaaaa..pizza baru

:: EXTREME CHEESY 6 LAVA ::


Hampeh, tak sedap langsung, seriously.. :’( i prefer pizza biasa tu jah. Konon Banyak cheese.. (morazella, cheddar, parmesan...bla..bla..bla..)

Then, pegi mencuci mata di cinema..

:: HARRY POTTER AND THE DEATHLY HOLLOW ::


Frankly speaking, aku memang BUKAN peminat setia Incik Potter. Sebelum2 ni pun, hanya sekadar menjaga hati menemani mr & mrs bla bla bla g tengok jek. Kat tengah2 cite tuh, aku dah ngantok gilerrrr...

Tp, bila sampai kat part elf chomel tuh (aku tak hengat nama ape..huruf D***), best la gak. Sedih sebab dia mati.. :(


Okeh, sebelum tuh, aku sempat merembat tudung baru... :P kat pasar malam jek. 13 hengget. :)

Hehehehe :) cantik tak?

(bukan tudung ni yang aku beli..tp, ala-ala gini la haa..gypsy shawl..nak pakai ke x? Tunggu jela..hikhik)



1 comment:

Anonymous said...

Anda membuat beberapa poin bagus di sana. Saya melakukan pencarian pada subyek dan ditemukan terutama orang akan persetujuan dengan blog Anda.