Saturday, December 11, 2010

Cik Aja kawen-kawen

Tepat tarikh 3 Disember 2010 aritu, tamatlah gelaran “cik” untuk kawan aku sorang nih, Siti Hajar Mohd Zin. Welcome to PUAN world ye dear.. :)

Aku and da geng (Teha, Dicup, Madehah, Nurul, Ain, Syida, and geng Najwan) pun gigih la berkonvoi ke klate nun on her wedding reception keesokan harinya.

Wah, siyesly, a little bit different ye majlis tawen-tawen kat Kelantan ni.. ngeh3.. :D motipss sgt aku jakun, sebab tak penah ade lagi sedara yang kawen dengan orang Kelantan. Bakal ade la..tahun depan, raya cina. :D

Congratz to Puan Aja setelah selamat menjadi hak milik mutlak Incik Apiz..

Semoga kebahagiaan menjadi milik kome selama-lamanya.. Hepi, hepi, and hepi for uols.. :) :)

Cepat2 buat baby tau.. :D nak request baby bunting pelamin boleh tak? Tak sabar nak jadi makcik kekdahnya aku ni. Gedik.


Layan gambo kawen-kawen diorg ni eh..


[selamat pengantin baru laling]



[pelamin yang chantek]



[penyebok-penyebok]


[ pengantin baru :) ]



[gegirl dengan pengantin]



[rombongan cik kiah berangkat pulang]


Nota kaki : Alahai...niat dihati nak kawen jugak! Abang sayang, cepat2 la masuk meminang..


2 comments:

tokeh besar said...

skang ni..kawen pun main buat baner-baner....banting...flyers...catalog...webpage..blog..masuk paper..bla..bla...bla...bla...bla...

najwa's said...

hehe biasa la tokeh. :D
zaman dah berubah, dunia dah maju.. <3