Wednesday, December 15, 2010

Acuvue Promotion on Contact Lens

Korang penah dengar tak pasal ACUVUE PROMOTION ON CONTACT LENS?

Huhu mesti penah kan? Aku gedik2 godek2 kat nuffnang, dan terbelek la mende ni.

Ape yang bestnya ye??

~~GET A FREE 3-DAY TRIAL : CONTACT LENS~~

Haha, sape tak nak mende free kan?

Walaupun tak besar mana pun, tapi aku tetap nak merebut peluang nih.

Then aku pun dengan gigihnya register form ni..

Pastu submit dekat kedai optometrist yang terdekat ngn tempat kita..

aku pilih.. SIDNEY OPTOMETRIST, BUKIT MERTAJAM

Pastu dalam 2, 3 ari, dah boleh redeem contact lens free..

Suka. :) Suka. :) Suka. :)

Dapat yang daily punya – 3 hari..hehe

Pasni, boleh la try..

Aku tak penah lagi pakai contact lens..mau terkial-kial budak tu ngaja aku pakai tadi.

Huh, sigh*…

Bukti bergambar dapat free.. :D

Nota kaki : Korang g la join kalo teringin nak kan? :D



6 comments:

MarY_z said...

da masuk da..tp tang nk g redeem tu mcm berat je bum-bum ni. hehe. bole la pakai ari-ari lpas ni..

najwa's said...

haha harus la tak kalo nak pkai ari2.. :D remeh yahamattttttttt.. tak sanggup eden. spec ni pun haa, hilang sokmo. hadoi..

cik zaza said...

tak pkai spek pulak..huhu

liyana said...

mata saya tak rabun.. tapi gatal gak klik iklan aritu.. brg free kn sape xnk.. sekali klantan lgsung xde dlm list participate outlet.. sakit ati jek.

iniialahaku said...

eh skang da lagi xni???ala spek baru patah je smalam...

najwa's said...

cik zaza : hehe bg peluang pada yg pakai je la.. :P
liyana : loh, klatan xde ke? hadoii..pelik gak ye?
iniialah aku : ada lagi le kot. kalo tak salah, last date 31 jan 2011 kot.