Thursday, July 2, 2009

.........hAppY 2nD biRtHdAy NuRiN SyAzAnA..........

first of all...i juz wanna wish hepi besday to my dearest, nurin syazana, for her 2nd anniversary tomorrow ( 3 JULY 2009 ).. HAVE A GREAT BIRTHDAY SAYANG :)


Remove Formatting from selectionadik In yg ku kenali...

setelah 12 thn aku xde adik kecik..tut2 on 3rd july 2007 kat mutiara medical centre..lahir la si kecik nuin nih..mula2 agak xle terima gak...aku tgk ngn mata kepala sndr cmna la mama susah payah pregnant..huh, aku pun xsure bley setabah tu ke x.. hope so :p
then da lahir...bes gle..tgk adik kecik sgt2..aku bole tgk cmna la baby ni membesar..

ble dah 1 thn..bes sgt2 dpt main ngn dia.. (walaupun seblum ni, aku bukan la seorg yg penyayang kat baby2 or budak2 nih). dari dia la aku blaja tuk menyintai dunia kanak2..haha..i'm a pretty gud baby sitter tau..:p blaja cmna nak pakai pampers, nk bncuh susu, suap mkn, nak tidokn baby..huh..gud lesson 4 da beginner like me!

then, ble dekat 2 thn..ya allah..punya la nakal budak ni!! serius..aku pun kdg2 leh pening ngn perangai dia.. ngada2 gle. kuat merajuk. everything dia nk buat sndr walaupun dia xmmpu. xnk dgr ckp org..huhu penat siot! tp, myb tme ni la dia nk blaja mcm2..so..aku pun biar jela dia explore dunia kanak2 dia tuh.. :)

yg speselnya ttg si kecik nurin syazana nih...


  1. before tido..dia mst main gelang manik2 tu.. xleh jenis lain..kena tekstur n bentuk sama je ngn gelang feveret dia tuh..kalo x, xleh tido..aduh..penat gak nk mencari gelang yg satu tu!

  2. mst ada ting2 hijau dia..tp kalo xde hijau pun..lain2 ting2 yg dia ada pun leh consider gak..yg penting TING2 ( @ puting dak2 isap tuh ).. addicted gle smpai gigi dia pun tumbuh senget!

  3. cepat blaja smthng new..haha skali kte sebut je..trus dia dpt tangkap n ingt.. :p thanx god, before 2 thn lg dia da pandai kenal huruf, number dlm bm n english, alif ba ta..

  4. dia ske peluk n belai aku cm aku ni baby dia..haha dia la nk sapukan baby oil, baby powder kat bdn aku..n ade 1 ari tu smpai nk pakaikn pampers kat aku lak!! hehe pendek kata, ape yg org buat kat dia, dia buat balik kat cmtu cmtu gak..


oklah..kat sini kakak nk pesan..jgn nakal2 sgt syg..wish u all da bes!! I LOVE U SO MUCH.... :p



"HEPI BESDAY SAYANG" :)


1 comment:

ijad said...

selamat hari jadi...